Servicii de achizitii publice destinate UAT-urilor sau instituților publice care doresc achizitii publice si au nevoie de consultanță privind procedurile legale. Duplicom Grup oferă servicii complete privind achizițiile publice respectând normele legale în vigoare și încadrându-se termenul de timp stabilit cu clientul.

ACHIZIȚII PUBLICE

FINANȚĂRI

Identificăm împreună cu dumneavoastră finanțările necesare  dezvoltării proiectelor, planurilor de afaceri sau ideeilor pe care doriți să le aduceți la suprafață.

AUDIT ȘI MONITORIZARE

Efectuăm monitorizarea desfășurării proiectului și realizarea de rapoarte de durabilitate și/sau rentabilitate, necesare proiectelor cu fonduri europene. De asemenea vă stăm la dispoziții cu servicii de consultanță în management.

ELABORARE

Elaborăm planuri de afaceri și proiecte conform cerințelor clientului și prevederilor din ghidurile aferente programelor de finanțare. Executăm cu profesionalism și în termenul de timp stabilit împreună cu dumneavoastră.

Accesare Fonduri

IMPLEMENTARE

Odată aprobat proiectul trebuie desfășurate activitățile ce presupun implementarea acestuia. Datorită vastei noastre experienței privind planificarea, organizarea și realizarea documentației proiectului suntem partenerul perfect pentru dumneavoastră.